НИЙСЛЭЛИЙН СУРГУУЛИЙН ӨМНӨХ БОЛОВСРОЛЫН БАЙГУУЛЛАГА, ЕРӨНХИЙ БОЛОВСРОЛЫН СУРГУУЛИУДЫГ ЭРҮҮЛ АХУЙН СТАНДАРТ ШААРДЛАГА ХАНГАСАН БАТАЛГААТАЙ, ЧАНАРТАЙ ХҮНСНИЙ БАРАА БҮТЭЭГДЭХҮҮНЭЭР ТАСРАЛТГҮЙ ХАНГАХАД ОРШИНО.
Дүрмээр хүлээсэн үүргийн хэрэгжилт
“Хүүхэд бүр хөөрхөн" уриан дор баяраа тэмдэглэлээ
БАГА НАСНЫ ХҮҮХДИЙН ХООЛОНД ОРУУЛАХ ЖИМСНҮҮД
ХҮҮХДИЙН ӨГЛӨӨНИЙ ХООЛОНД ТАВИГДАХ ШААРДЛАГА
Аюулгүй хоол, хүнс бэлтгэх 5 түлхүүр зарчим
2-3 АЯГА СҮҮНД 800-1300 МГ КАЛЬЦИ АГУУЛАГДДАГ
Монгол малын сүүний онцлог шинж чанар
Монгол малын сүүний онцлог шинж чанар
Аюулгүй хоол, хүнс бэлтгэх 5 түлхүүр зарчим
ХҮҮХДИЙН ӨГЛӨӨНИЙ ХООЛОНД ТАВИГДАХ ШААРДЛАГА
БАГА НАСНЫ ХҮҮХДИЙН ХООЛОНД ОРУУЛАХ ЖИМСНҮҮД
2-3 АЯГА СҮҮНД 800-1300 МГ КАЛЬЦИ АГУУЛАГДДАГ
Дүрмээр хүлээсэн үүргийн хэрэгжилт
“Хүүхэд бүр хөөрхөн" уриан дор баяраа тэмдэглэлээ