Баасан, 2025-06-13
  • Нүүр хуудас
  • Сайтын бүтэц
  • Холбоо барих
ЗАХИАЛГА ӨГӨХ
  • Эхлэл
  • Бидний тухай
    • Танилцуулга
    • Хэтийн зорилго
    • Түүхэн замнал
    • Дотоод хяналт шалгалт
    • Бүтэц зохион байгуулалт
    • Туслах аж ахуй
  • Мэдээ мэдээлэл
    • Зөвлөгөө
      • Зөв хооллолт
      • Хүнсний аюулгүй байдал
  • Хууль тогтоомж
    • Бодлогын баримт бичгийн хэрэгжилт
      • Үр дүнгийн гэрээний хэрэгжилт
      • Үйл ажиллагааны тайлан
    • Холбогдох хууль, дүрмүүд
  • Хүний нөөц
    • Нээлттэй ажлын байр
    • Сонгон шалгаруулалт
  • Шилэн данс
  • БГД Цэцэрлэгүүд
  • Холбоо барих
    • Харилцах хаяг
    • Утасны жагсаалт
  • Тендер

Сайтын бүтэц

  • Эхлэл
  • Бидний тухай
    • Танилцуулга
    • Хэтийн зорилго
    • Түүхэн замнал
    • Дотоод хяналт шалгалт
    • Бүтэц зохион байгуулалт
    • Туслах аж ахуй
  • Мэдээ мэдээлэл
    • Зөвлөгөө
      • Зөв хооллолт
      • Хүнсний аюулгүй байдал
  • Хууль тогтоомж
    • Бодлогын баримт бичгийн хэрэгжилт
      • Үр дүнгийн гэрээний хэрэгжилт
      • Үйл ажиллагааны тайлан
    • Холбогдох хууль, дүрмүүд
  • Хүний нөөц
    • Нээлттэй ажлын байр
    • Сонгон шалгаруулалт
  • Шилэн данс
  • БГД Цэцэрлэгүүд
  • Холбоо барих
    • Харилцах хаяг
    • Утасны жагсаалт
  • Тендер

Нэвтрэх

  • Шинэ
  • Эрэлттэй
  • Хүнсний агуулахуудад шавьжгүйтгэл, мэрэгчгүйтгэл, халдваргүйтгэл хийлгэсэн ажлын тайлан
    2025/04/01
  • Усаа хайрлая хамтдаа
    2025/03/25
  • Зөвлөх үйлчилгээ
    2025/03/25
  • "Асгат" ОНӨААТҮГ
    2025/03/24
  • Дүрмээр хүлээсэн үүргийн хэрэгжилт
    2023/04/21
  • “Хүүхэд бүр хөөрхөн" уриан дор баяраа тэмдэглэлээ
    2020/02/19
  • БАГА НАСНЫ ХҮҮХДИЙН ХООЛОНД ОРУУЛАХ ЖИМСНҮҮД
    2020/02/19
  • ХҮҮХДИЙН ӨГЛӨӨНИЙ ХООЛОНД ТАВИГДАХ ШААРДЛАГА
    2020/02/19
  • Аюулгүй хоол, хүнс бэлтгэх 5 түлхүүр зарчим
    2020/02/19
  • 2-3 АЯГА СҮҮНД 800-1300 МГ КАЛЬЦИ АГУУЛАГДДАГ
    2020/02/19
  • Монгол малын сүүний онцлог шинж чанар
    2020/02/19
  • Монгол малын сүүний онцлог шинж чанар
    2020/02/19
  • Аюулгүй хоол, хүнс бэлтгэх 5 түлхүүр зарчим
    2020/02/19
  • ХҮҮХДИЙН ӨГЛӨӨНИЙ ХООЛОНД ТАВИГДАХ ШААРДЛАГА
    2020/02/19
  • БАГА НАСНЫ ХҮҮХДИЙН ХООЛОНД ОРУУЛАХ ЖИМСНҮҮД
    2020/02/19
  • 2-3 АЯГА СҮҮНД 800-1300 МГ КАЛЬЦИ АГУУЛАГДДАГ
    2020/02/19
  • “Хүүхэд бүр хөөрхөн" уриан дор баяраа тэмдэглэлээ
    2020/02/19
  • Дүрмээр хүлээсэн үүргийн хэрэгжилт
    2023/04/21
  • "Асгат" ОНӨААТҮГ
    2025/03/24
  • Хүнсний агуулахуудад шавьжгүйтгэл, мэрэгчгүйтгэл, халдваргүйтгэл хийлгэсэн ажлын тайлан
    2025/04/01
  • Зөвлөх үйлчилгээ
    2025/03/25
  • Усаа хайрлая хамтдаа
    2025/03/25

Танилцуулга

БНМАУ-ын Сайд нарын Зөвлөлийн 1979 оны 389 дүгээр тогтоолыг үндэслэн Сангийн Яам, Ардын Боловсролын Яам, Улаанбаатар хотын АДХ-ын Гүйцэтгэх захиргааны хамтарсан шийдвэрээр 1980 оны 07 сарын 01-ээс Улаанбаатар хотын бүх д...
дэлгэрэнгүй

Холбоо барих

  • Хаяг: "АСГАТ" ОНӨААТҮГ-ын байр,  Амарсанаагийн өргөн чөлөө, 18-р хороо, Баянгол дүүрэг, Улаанбаатар хот
  • Утас: 77124466, 88034440
  • Имэйл: asgat_noug@yahoo.com
  • Фэйсбүүк хуудас: https://www.facebook.com/profile.php?id=100068897542475
БАЙРШИЛ:

Туслах цэс

  • Мэдээ мэдээлэл
  • Видео мэдээ
  • Фото мэдээ
  • Шилэн данс
  • БГД цэцэрлэгүүд
  • Утасны жагсаалт
© Copyright 2025 | Асгат ОНӨААТҮГ. Зохиогчийн эрх хуулиар хамгаалагдсан.
  • Эхлэл
  • Бидний тухай
    • Танилцуулга
    • Хэтийн зорилго
    • Түүхэн замнал
    • Дотоод хяналт шалгалт
    • Бүтэц зохион байгуулалт
    • Туслах аж ахуй
  • Мэдээ мэдээлэл
    • Зөвлөгөө
      • Зөв хооллолт
      • Хүнсний аюулгүй байдал
  • Хууль тогтоомж
    • Бодлогын баримт бичгийн хэрэгжилт
      • Үр дүнгийн гэрээний хэрэгжилт
      • Үйл ажиллагааны тайлан
    • Холбогдох хууль, дүрмүүд
  • Хүний нөөц
    • Нээлттэй ажлын байр
    • Сонгон шалгаруулалт
  • Шилэн данс
  • БГД Цэцэрлэгүүд
  • Холбоо барих
    • Харилцах хаяг
    • Утасны жагсаалт
  • Тендер