100-р цэцэрлэг
11-р цэцэрлэг
120-р цэцэрлэг
13-р цэцэрлэг
141-р цэцэрлэг
15-р цэцэрлэг
157-Р ЦЭЦЭРЛЭГ
161-р цэцэрлэг
162-р цэцэрлэг
197-р цэцэрлэг
198-р цэцэрлэг
20-р сургууль
30-р цэцэрлэг
47-р цэцэрлэг
57-р цэцэрлэг
77-р цэцэрлэг
85-р цэцэрлэг
86-р цэцэрлэг
87-р цэцэрлэг
88-р цэцэрлэг
89-р цэцэрлэг
93-р цэцэрлэг
94-р цэцэрлэг
95-р цэцэрлэг
96-р цэцэрлэг
97-р цэцэрлэг
98-р цэцэрлэг
Дүрмээр хүлээсэн үүргийн хэрэгжилт
“Хүүхэд бүр хөөрхөн" уриан дор баяраа тэмдэглэлээ
БАГА НАСНЫ ХҮҮХДИЙН ХООЛОНД ОРУУЛАХ ЖИМСНҮҮД
ХҮҮХДИЙН ӨГЛӨӨНИЙ ХООЛОНД ТАВИГДАХ ШААРДЛАГА
Аюулгүй хоол, хүнс бэлтгэх 5 түлхүүр зарчим
2-3 АЯГА СҮҮНД 800-1300 МГ КАЛЬЦИ АГУУЛАГДДАГ
Монгол малын сүүний онцлог шинж чанар
Монгол малын сүүний онцлог шинж чанар
Аюулгүй хоол, хүнс бэлтгэх 5 түлхүүр зарчим
ХҮҮХДИЙН ӨГЛӨӨНИЙ ХООЛОНД ТАВИГДАХ ШААРДЛАГА
БАГА НАСНЫ ХҮҮХДИЙН ХООЛОНД ОРУУЛАХ ЖИМСНҮҮД
2-3 АЯГА СҮҮНД 800-1300 МГ КАЛЬЦИ АГУУЛАГДДАГ
Дүрмээр хүлээсэн үүргийн хэрэгжилт
“Хүүхэд бүр хөөрхөн" уриан дор баяраа тэмдэглэлээ